Nejnovější recenze ze sekce Klasické fotoaparáty
- Kvalita výborná, podle očekávání, super fotky, snadné ovládání
Zatím nebyl v provozu
- Nádherný design.
- Není návod,spatme fotky
- Vyhoda
Rychlost, kvalita
Lamax InstaKid1
Přidáno: 20. listopadu 2024
(naposledy upraveno 6. prosince 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
Líbí se mi možnost jak s okamžitým tiskem, tak i bez tisku. Kvalita fotky není tak velká, ale s tím jsme počítali. Pro děti ideální dárek, který obsahuje i hry.
- Super
- skvělá zábava pro děti
- rozumná cena
- kvalita fotek odpovídá ceně
- jako první fotoaparát idální
- možnost přímého tisku (ČB)
- nemá autofocus (ale to se s ohledem na cenu dá očekávat)
- nemá dotykový displej - ovládání pomocí šipek je o zvyku
- pro někoho možná tvar fotoaparátu (vysoký)
Ideální dětský vstupní fotoaparát, který postačí na rychlé momentky s kamarády s okamžitou možností černobílého tisku. Pro dětské ruce bude možná vysoký, ale pro jistotu je v balení poutko na krk. Umožňuje také natáčet video. Oproti konkurenčním modelům vyhrává cenou, ale umí pouze černobílý tisk - s tím je zapotřebí počítat. Jinak pro zábavu doporučujeme.
V balení se nachází kotouček i samolepící, což je také skvělé. Do budoucna určitě potěší i levný provoz oproti "polaroid" konkurečním modelům.
- Jako dárek pro dítě byl využit hned na oslavě a máme i vzpomínku
- jednoduché ovládání
- čeština
- paměťová karta není ve výrobku
- super do dětské ruky
- Hezky vzhled ( ne detsky)
- Možnost vybrat jakou fotku vytiskne
- Možnost několika ramecku na fotografie
Rekla bych, ze je to nejlepsi detsky fotoaparát s tiskem fotografii, v poměru cena x výkon. Výměnu fotopapíru zvládne syn sam. Foťák má intuitivní ovládání. Syn je samozřejmě rad, ze tam jsou i nějaké hry. Kdyz si dokoupite MicroSD kartu, můžete si veškeré fotografie uložit, nebo třeba pouštět oblíbeny písničky :). Super dárek co ma mnoho využití .
- vypadá moc hezky
- je nutné pochválit tento pokus o navrácení analogu na scénu
- hledáček působí dost světelně
- foto na výšku jako z mobilu - proč?
- poloviční formát kinofilmu, takže výsledek nic moc - proč?
- pevné ohnisko, ale světelnost jen clona 3,5 - nic moc
- zaostřování podle symbolů, jako dříve u dětských foťáků
- s ohledem na předešlé mínusy se "analog", tedy film, jeví jako nulová výhoda
Fotografováním se zabývám několik desítek let, ale u tohoto přístroje jsem nepochopil, pro koho je určen. Pro starého analogového fachmana? Těžko. Pro mlaďocha s mobilem - co by s tím dělal? Pro někoho, kdo chce zažít kvalitu kinofilmu? Ne, protože polovina kinofilmu už je dnes na úrovní laciného digitálu. Jako takový kapexní foťáček, "že ho vytáhnu a rychle cvaknu"? Také ne, protože nemá zaostřování, fortograf se bude před každým snímkem rozhodovat, jaký symbol vzdálenosti nastavit. Takže mě napadá jediný kupec tohoto velmi zvláštního přístroje. A tím je sběratel kuriózních fotoaparátů. Ale ten si ho asi koupí později z bazaru za zlomek ceny. Snad kdyby cena P17 byla někde na 4 tKč, tak ho koupit jako sranda dárek dědečkovi, bývalému fotografovi. Já fakt nevím, komu ho doporučit. Zajímalo by mě, zda se vůbec nějaký v republice prodal.
- Velmi lehké zacházení
- Dobrá a srozumitelná aplikace
- Dobrý poměr cena výkon
Krásný
Zatím spokojenost
- boží
- super fotky
- nemám
Po 15ti snímcích se zasekla spoušť a tím pádem nešel převíjet film pro další expozici obrázků. Chtěl jsem ušetřit za foťák a to se mi tedy povedlo :-(
- Zabava
- Vhodne i pro dite (5 let)
- Klasicke vyvolane fotografie
- Nedokonalosti = ve vysledku ART :-)
- Nizka hmotnost
Byla to zabava s nim fotit. Byli jsme v tu dobu s rodinou v Ceskem Krumlove a vznikly tak moc hezke a zajimave fotky i s nedostaky. Za sebe doporucuji.
- Lehoučký
- Jednoduchý na používání
- Ideální pro začátečníky
- Za dobrou cenu
- Vejde se hodně fotek
- Celý plastový (je lehoučký to je fajn), bojím se, že ho hned rozbiju (ale to je spíš můj problém než nevýhoda )
Zatím jsem nevyvolala film, tak nevím, jak budou fotky vypadat, ale zatím veliká spokojenost. Nosím ho všude a focení mě baví víc než s telefonem. Navíc vypadá skvěle. Při celým procesu focení se cítím jako ve filmu. DOPORUČUJI!