Nejnovější recenze ze sekce Klasické fotoaparáty
- Nebyl dodán český manuál/návod.
Nebyl dodán český manuál/návod.
- Nebyl dodán český manuál/návod.
Nebyl dodán český manuál/návod.
Fakt to dělá pěkny fotky na počkání.
- zabavna hracka pro dospele
- je tezke vyladit svetlo tak aby fotka nebyla prepalena
doporujuci - za tu srandu to stoji
- kvalita fotek
- cena filmu
Naprostá spokojenost :) Fotky jsou velice kvalitní a zážitek neopakovatelný :)
- Jednoduché ovládání - jen zapnout a fotit.
- Fotka ihned
- Má dokonce adaptér na makro a slefie...
- Velký - ale musí být vzhledem k formátu foto.
Je to přesně to, co od fotoaparátu tohoto typu očekávám.
- lehký, snadno přenosný
- úžasný design
- velice pěkné fotky
- jednoduchá obsluha
- design
- vysoká cena filmu
- nic dalšího
Foťáček je velmi praktický, stylový a naprosto úžasný!
Jedinou chybou je vysoká cena filmu, s tímto faktorem jsem ale počítala. Kvalita fotek a zážitek ze samotného focení za to rozhodně stojí!!!!
Fujifilm Quicksnap Marine 800/27
Přidáno: 26. července 2015
(naposledy upraveno 26. července 2015)
Zakoupeno v CEWE FOTOLAB
- Jednoduche ovladani,fotky uchazejici.
- Pokud si namazete ruce kremem na opalovani,tak se fotoaparat obali bilym povlakem,ktery odstranite jen velmi obtizne a uz ne dokonale,takze pozor!
Fotoaparat jsem si koupila jiz podruhe a priste jiz radsi investuji do digitalniho s vodeodolnym obalem.Tento produkt jsem zvolila,protoze jsme za 2 dny odletali na dovolenou a jiz nebyl cas na jine reseni.
splnilo očekávání
- fotka ihned
- nostalgie
- jednoduchost
- je na baterky
- fotografie má přibližně velikost kreditní karty, takže ji můžete nosit všude s sebou :)
- velikost přístroje (zároveň však velmi lehký)
Fotoaparát jsem si chtěla pořídit ze zvědavosti již 2 roky. Kladně na něm hodnotím nostalgii, kterou přináší do dnešní digitální doby. Osobně se mi velice tato myšlenka znovuzrození polaroidových zařízení líbí. (Již jako malému děcku mi přišel způsob zrození těchto fotek kouzelný. :) )
Přístroj mám zatím jen velice krátce, ale mohu bez výčitek říci, že jsem s ním velice spokojena. Fotoaparát vám sám řekne jaký režim pro fotku zvolit a celá jeho obsluha je velice jednoduchá.
Jediné v čem jsem zprvu váhala byla pořizovací cena filmu, ale rozhodně nemyslím, že to je něco co by vás mělo od pořízení přistroje odradit.
Fotoaparát bych proto zhodnotila jako takovou menší větší drobnůstku, která vám zpestří život svými netradičně malými fotografiemi.
- Okamžitě vytisklé fotografie v dostačující kvalitě
- Slabý blesk
Skvělý instantní foťák, jednoduchý na ovládání, jsem překvapená kvalitou fotek (čekala jsem horší). Jediné, co mi trošku vadí, je, že když chce člověk nastavit expozici podle ikonky, co se rozsvítí na objektivu, tak musí zvednout oko od hledáčku, trochu s aparátem hne a hned svítí něco jiného :) Ale po pár fotkách se to dá dobře odhadnout. Celkově dobrý fotoaparát, se kterým si dostatečně vyhrajete.
- Splňuje očekávání, focení je konečně zábava.
- Fotky nelze rovnou uploadovat na facebook :)
Taková analogová hračička, která donutí o fotkách aspoň trochu přemýšlet.
- • jednoduché ovládání
- • fotky s atmosférou
- • velký rozměr fotografií
Po krátkém používání zatím pouze pozitiva. Super produkt s očekávanými výsledky.
- Malá váha, skvěle skladné, naprostá jednoduchost, fotky s atmosférou
- Občasné zadrhnutí převíjení filmu
Celkem co od toho žena chtěla, lehké, produkuje zajímavé fotky s atmosférou. Příležitostné drobné selhání dodádvá výrobku na charakteru, mám hezké vzpomínky na rychlou opravu na dovolené na záchodě bez světla, a jednou na pláži s rukama zavřenýma v batohu, a bez koukání.
splňuje svůj účel
- Pecka design
- Kvalita fotografií
- Ten pocit, že má člověk polaroid
- Poměrně drahé snímky (cca 20 korun za fotku)
Je super
- Měl jsem tento přístroj nejdřív půjčený před nějakým časem. Trochu jsem se tenkrát obával výsledku. Chce to trochu cviku s ním fotit (atypické držení během focení, ale tím pádem vlastně neomezené možnosti s ním všelijak natáčet do stran apod.) Důležité říct v labu, aby vám vyvolaný film nenastříhali - jeden snímek je totiž přes cca 6-8 políček klasického filmu 35mm (podle toho nakolik přístroj během focení "roztočíte").
Skvělý LOMO analogový foťák pro snímky 360 stupňů (a víc!). Kdo má rád LOMOfotografii a analogovou fotografii vůbec, tak by neměl váhat. V případě tohoto obchodu i za nejlepší cenu - takže jsem neváhal a zakoupil.
- menší než normální diana, fotí na 35 mm film
- nevím
mohu jen doporučit
- malý
- nečekaně lehký
- blbu odolný :)
- zatím jsme nenašli, kromě ceny filmů
doporučuji, je to minimálně legrace
- film drahe
Zobrazuji 281 - 300 ze 357 recenzí « Předchozí 1...13 14 [ 15 ] 16 17...18 Další »