Nejnovější recenze ze sekce Klasické fotoaparáty
- Panoramatické fotky.
- Možnost fotit přes perforaci filmu.
Na Sprocketu můžete film přetáčet tam i zpátky. Celá konstrukce fotoaparátu je bytelnější než třeba Diana. Fotit se dá i přes perforaci filmu, takže posouvá možnosti kinofilmu zase jinam. Navíc má kolejnice na blesk!
- Skvělý design!
- Barevné filtry k blesku.
- Jednoduché ovládání.
Sardinka nabízí hodně možností jak si s focením vyhrát. Můžete použít multiexpozici, taky jsou k dispozici dva režimy uzávěrky, plusem je taky blesk, navíc doplněný barevnými filtry.
Pokud s Lomo začínáte, Sardinka je zlatou střední cestou. Jednoduchá, krásná na pohled a dělá báječné fotky.
- instantnost
- padne tak jedna kazeta, než začnete správně odhadovat světelné podmínky pro nastavení clony. Ale není to vlastně proti, ale vlastnost aparátu, se kterou se musí počítat a "zdegenerování" fotografa celý život používajícího kompaktní digitály
- vcelku velký aparát (ale opět to není v podstatě proti)
Skvělá věc pro ty co si rádi hrají a jsou kreativní.
Skvělá zábava!
zábava!
Fujifilm Instax Mini 8
Přidáno: 11. března 2014
(naposledy upraveno 11. března 2014)
Zakoupeno v FotoŠkoda
- Funguje jak má.
- Zatím nic.
Doporučuji,kdekoliv si uděláte hned foto (: .
- na "polaroid" skvělá pořizovací cena
- kompaktní velikost
- milý design
- nastavení blesku a jasu
- dobrá dostupnost filmů
- široký výběr příslušenství (skiny, kapsičky, obaly a tašky)
Člověk se s ním nejprve musí naučit zacházet, musí vědět odhadnout jak a kdy použít blesk, jak nastavit jas, ale jakmile to jednou vychytá je to skvělá věc pro zachycení nezapomenutelného okamžiku :)
- Dárek pro dceru, která má ráda retro kousky, naprostá spokojenost.
Není to aparát pro každodenní focení
- Fotku máte okamžitě v ruce
- Oproti nižším modelům už má display, kde vidíte kolik fotek zbývá a nastavení blesku
- Druhá spoušť pro focení horizontálně
- Pěkný design
- Lehký, není zbytečně veliký
- Dobrý poměr ceny a kvality
- Celkem drahý film, ale s tím se u "instantních" foťáků počítá
Fotky to dělá opravdu mini, ale je to dokonalá velikost pro poslání v dopisech :)
- Good quality.
- A lot of options to play with for your creativity.
- Retro design. Comparing to other instax cameras this one is really good looking.
- Small viewfinder with a small angle of view.
Works really good. A lot of space for your creativity. A lot of emotions. Worth of every krown you pay for it.
FUJIFILM Instax mini 50S
Mishala
Přidáno: 23. listopadu 2013
(naposledy upraveno 23. listopadu 2013)
- zážitek
- časovač
- možnost ztmavení/zesvětlení fotek
- čočka pro focení od 30 cm
- hledáček není úplně přesný
- cena foťáku i doplňků v ČR
Pročetla jsem hodně recenzí, a tak jsem věděla, co čekat. Tenhle model jsem si vybrala hlavně proto, že má časovač, který určitě využiju.
Fotky se kvalitou samozřejmě nedají srovnávat s dnešními klasickými foťáky, ale díky originalitě je focení s Instaxem úplně jiný zážitek a fotky velikosti vizitky se zatím líbily každému.
Je potřeba počítat s tím, že na fotce nebude přesně to, co vidíte v hledáčku, když se na to zaměříte, můžete určitý posun zjistit při první fotce a příště s ním počítat. Nepřesnost je ale jen malá, takže žádný zásadní problém.
Cena Instaxu mě příjemně překvapila, čekala jsem, že bude dražší, ale v zahraničí se stejně pohybuje o 1/5 - 1/4 levněji. Stejně tak filmy, u nás většinou za 200 Kč/10 fotek, já kupuji z Ebaye za 140-150 Kč (podle aktuální nabídky a kurzu). Pokud by člověk kupoval víc filmů najednou, bude cena ještě nižší.
Součástí balení byly 2 CR2 baterie a čočka na zaostření od 30cm.
Jak jsem psala v úvodu, pročetla jsem hodně recenzí, viděla jsem spoustu videí a věděla jsem, do čeho jdu. Teď jsem spokojená a Instax vřele doporučuji.
- nemate kontrolu kvality foto hned po foceni,jako u digitalu,foceni nablizko je rozmazane na vzdalenejší věci neostré.
možná je to tím,že jsem ho měl poprvé a tedy nevěděl jak s ním možná správně fotit,ale s podvodním fotákem je to alespon u mě uplně o něčem jiném.Od příště jedině digitál.
- nízká cena, lehké ovládání, blesk, nízká hmotnost
- na své rozměry velmi lehký
- snadná manipulace
- pěkné instantní fotky i za špatného osvětlení
- hodně zábavy za dobrou cenu
- zatím nic
pokud jste stejní nadšenci do obrázků jakojá, nelpíte na kvalitě a hlavně chcete mít fotky v ruce a ne v paměti datového úložiště, je to skvělá volba za únosné peníze. Navíc, fotografované objekty si uvědomují cenu pořízené fotografie, a tak se snaží místo vyhýbání;)
- Nízká cena
- Pryžové poutko
- Snadná manipulace
- Zrnitost
Vyfotila jsem 4 fotoaparáty (108 snímků) v Egyptě a výsledek lepší než očekávání. Velmi snadná manipulace, lze fotit i vzdálenější objekty, ryby při pohybu, vše naprosto perfektní. Samozřejmostí je větší zrnitost fotografií, ale pokud vám nejde o profesionální fotky, ale o památku na zážitek, je to opravdu velmi podařený výrobek, cena také velmi výhodná. Super i pro začátečníky, do sněhu, vířivky apod.
- levné focení pod vodou
- ... snad jen že není digitál :-)
Ideální pro nekonvenční fotky z pobytu na pláži nebo na horách.
Velmi nízká cena, tak že se nemusím stresovat že ho na dovolence zničím.
Normálním zacházením je nezničitelný – a když potom vidíte ty zajímavé záběry – je k nezaplacení.
Určitě doporučuji.
- jednoduché zacházení s přístrojem
- Velmi drahé vyvolání fotek z tohoto fotoaparátu.
svůj účel ale splnil, takže jsem spokojena.
- Naprosto skvělí!
Barva, styl, fotografie naprosto skvělé !
- pre fanúšika lomografie ideálny darček, zábava a radosť v jednom
- je tak jednoduché ju používať, že žiadne mínusy mať ani nemôže
Pecka!
Zobrazuji 321 - 340 ze 357 recenzí « Předchozí 1...14 15 16 [ 17 ] 18 Další »